Alpha Youth

Wat is Alpha Youth?

Alpha Youth bestaat uit een aantal interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Of je nu vanaf je geboorte al bekend bent met het geloof of je er eigenlijk nog niets van weet, dat maakt allemaal niets uit. Iedereen is welkom en samen onderzoeken we wat het verhaal van Jezus nou precies is. Waarom kwam hij in de wereld? Is de bijbel eigenlijk wel betrouwbaar? Als God zoveel liefde geeft, waarom is er nog zoveel ziekte en verdriet in de wereld?

Samen Jezus ontdekken!

Elke avond eet je gezellig samen met andere jongeren (leeftijd is 16+). Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Het is gratis gezellig en zonder gedoe. We dagen je uit om een vriend of vriendin (misschien wel van buiten de kerk) mee te nemen. Hoe gaaf is het om met hem of haar Jezus en zijn verhaal te ontdekken!

Alpha Youth in Vathorst

In Vathorst organiseren we de Alpha Youth weer in januari 2020. Elk van de 8 avonden + een zaterdagmiddag en zondag (inclusief overnachting) komt er een ander onderwerp aan de orde. Vanuit onze gemeente zijn Jos Kooistra en Fokke Bronsema bij de organisatie betrokken. We proberen altijd aan het begin van een jaar te starten, zodat we ruim voor examens en voorjaarsvakantie klaar zijn. Lijkt het jou ook wat? Je kan ons altijd aanspreken of mailen naar youthalphavathorst@gmail.com of volg ons op Facebook!

Welkom!

We hopen je binnenkort een keer te zien!

update: 16-10-2019 / FB