Jeugdwerkers

Als jeugdwerker in de Ontmoetingskerk mag je veel tijd doorbrengen met jongeren. Jouw relatie met God wordt zichtbaar in wie je bent en wat je zegt en je mag jongeren helpen met het leren kennen van God in Jezus Christus. Wat een voorrecht! Ook via deze website willen we je daar graag in ondersteunen, met allerlei informatie en goede inhoud.

Toerusting voor jeugdwerkers

Met enige regelmatig wordt er een avond of andere activiteit georganiseerd voor alle jeugdwerkers of een specifiek deel van de jeugdwerkers (bijvoorbeeld de jeugdleiders), ter ondersteuning van hun belangrijke werk. Toerusting voor jeugdwerkers is een belangrijk aandachtsgebied binnen de Jeugdraad, commissie Kind en Kerk en de Oudercommissie.

Naast dat dat waardevol en opbouwend is, vinden we het ook belangrijk om zo en dan op een ontspannende manier en met gezelligheid bijeen te komen, samen het seizoen te starten of af te sluiten!